Ontbijtpizza

Pizza kan altijd! Afgelopen zondag hadden wij niet echt iets in huis om een ontbijtje van te maken…dacht ik. Bleek dat ik toch even snel deze ontbijtpizza op tafel kon toveren. Kost maar 10 minuutjes en je dag kan niet meer stuk. 


Ingredienten (1 pizza):

1 flatbread of wrap
Halve avocado
2 eieren
Peper
Zout
Olie

Benodigdheden: Koekenpan met deksel


Bereiding (10 min): Snijd de avocado in plakjes. Doe de olie in de pan en leg het flatbread of de wrap hierin. Verdeel de avocado over het flatbread en bestrooi met peper en zout naar smaak. Tik de eieren kapot en verdeel ze over het flatbread met avocado. Zet het vuur laag en leg de deksel op de pan. De pizza is klaar zodra het eiwit wit is :).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s