About

Ik ben Marloes van der Linden, 28 jaar oud en geboren in het Brabantse dorp Boxmeer. Al mijn hele leven ben ik een fanatiek sportster. Vroeger begon het met vier keer per week volleyballen, dus de keuze om de opleiding Sport, Management en Ondernemen te gaan volgen was snel gemaakt. Het verhuizen van een klein, beschermd dorp naar de grote stad Amsterdam heeft mij veel geleerd. Ik moest ineens voor mezelf zorgen, verdwaalde elke keer als ik op de fiets zat en moest wennen aan de Amsterdamse cultuur. Na een jaartje besloot ik bij een studentenvolleybalvereniging te gaan en dit heeft me veel gebracht. Zo leerde ik nieuwe mensen kennen waaraan ik veel dierbare vrienden heb overgehouden, maar daarnaast zorgde het bier en de kaasstengels ook voor een aantal kilootjes extra…

Langzaam maar zeker besloot ik een aantal jaar geleden om me wat meer op voeding te gaan richten. Borrelen & bier drinken zal iets zijn wat ik nooit helemaal kan opgeven, des te meer reden om qua voeding goed voor mezelf te zorgen. Seizoensgroentes, nieuwe recepten, leuke ontbijtjes, het bleek dat koken me veel energie geeft. Ik vind het heerlijk om nieuwe probeersels te creëren en dit te delen met anderen. Een paar jaar geleden ben ik daarom via Instagram mensen gaan volgen om mezelf door te laten inspireren en motiveren en na een tijdje besloot ik zelf ook actiever te gaan posten op Instagram.

Toen ik van verschillende kanten de vraag kreeg of ik mijn recepten niet wilde delen, besloot ik in 2015 deze blog te starten. Dit doe ik met de hoop om jou te inspireren & te laten zien dat gezond niet saai hoeft te zijn!